Little help with mods

This is an off-topic thread for talking about whatever.

Moderator: VileAce

User avatar
Spuds
Posts: 49
Joined: October 9th, 2018, 7:15 pm

October 29th, 2018, 3:44 pm

So until today the only mods i was running were the ones i got off the malden and synthesis servers and no weapon sway. I went on a hunt for some mods like a javelin mod, advanced ally map info feed, enhanced movement BUT when i try to use any mod aside from what was loaded from joining nak servers i am stuck in the loading screen after selecting your slot... not sure what to do here... i deleted all the mission files so it had to download new when joining, restarted my pc, made sure nothing was set to read only... cannot figure out why i keep getting stuck on that loading screen. It really is ANY other mod too, i went through trying to connect with each one selected one by one and the only one it will let me past that screen is if im only running no weapon sway.
Distance is what determines wins. When you can shoot them but they can't shoot you, you have the upper hand.

User avatar
Spuds
Posts: 49
Joined: October 9th, 2018, 7:15 pm

October 29th, 2018, 3:51 pm

never mind its happening even without the mods... idk...
Distance is what determines wins. When you can shoot them but they can't shoot you, you have the upper hand.

User avatar
VileAce
Site Admin
Posts: 1073
Joined: April 6th, 2017, 1:00 pm
Location: North Carolina

NAK Command

NAK Tac

NAK Elite

NAK Donor

October 29th, 2018, 4:12 pm

Are you sure you deleted the mission files correctly. Other than that it could be the TCP-UDP ports not open, a new firewall entry, your ISP blocking traffic etc.

User avatar
Spuds
Posts: 49
Joined: October 9th, 2018, 7:15 pm

October 29th, 2018, 4:19 pm

nah gotta be game/mod related. The issue didn't occur until about 90 mins ago when i started trying to get mods. before that my connection has always been flawless. I don't even get much lag in game and i keep my vis about 8000. Issue is replicable across all nak servers (didn't spend much time checking any other servers as by that time i was quite annoyed as i just had to format my hdd bc of that stupid battleeye not responding thing, absolutely only way to fix it when i have that issue, none of the recommended fixes work) as for the mission files that are downloaded from the server that ones easy, if it downloads it then you deleted it lol. I'm currently awaiting a reinstall.
Distance is what determines wins. When you can shoot them but they can't shoot you, you have the upper hand.

User avatar
Spuds
Posts: 49
Joined: October 9th, 2018, 7:15 pm

October 29th, 2018, 4:21 pm

I do know of one mod that will do that every time and thats Zehn's advanced gps and rangefinder... really cool mod, you can look in the rangefinders and mark a spot on the map instead of guessing, others who don't have the mod can't see it but you can use it to place a marker that others can see. I only got to use it a few times about 3-4 years back but now on any server it causes the load screen bug. for all i know it could have been the culprit. even though i removed it lol. Won't know for sure even after the reinstall but as long as it works again ill be happy lol.
Distance is what determines wins. When you can shoot them but they can't shoot you, you have the upper hand.

User avatar
VileAce
Site Admin
Posts: 1073
Joined: April 6th, 2017, 1:00 pm
Location: North Carolina

NAK Command

NAK Tac

NAK Elite

NAK Donor

October 29th, 2018, 4:24 pm

Currently that is not an approved mod on the server, To submit it for approval submit a mod request - https://www.naksquad.net/mod_request/.

Please make sure to check your mods against our current official mod list https://www.naksquad.net/mod-list/ . Any mod not list as approved is not "allowed" and can get you kicked or banned. For any mod not on the list that you would like to use, submit a mod request https://www.naksquad.net/mod_request/ and we will review it.

User avatar
Spuds
Posts: 49
Joined: October 9th, 2018, 7:15 pm

October 29th, 2018, 4:28 pm

oh no point lol its been abandoned for some time, i was hoping after some arma updates it would start working again... it was so cool lol
Distance is what determines wins. When you can shoot them but they can't shoot you, you have the upper hand.

User avatar
Spuds
Posts: 49
Joined: October 9th, 2018, 7:15 pm

October 29th, 2018, 4:30 pm

I didn't know that about the approved mods tho, i'll have a look.
Distance is what determines wins. When you can shoot them but they can't shoot you, you have the upper hand.

User avatar
Spuds
Posts: 49
Joined: October 9th, 2018, 7:15 pm

October 29th, 2018, 4:59 pm

Ok time for technical assistance. I am now running only approved mods. I have reinstalled arma, deleted all user profiles, I am behind no firewalls, my ping is excellent. I get sound, but the loading screen is still in the way. I dunno what to do at this point.
20181029_165716_HDR.jpg
20181029_165647_HDR.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Distance is what determines wins. When you can shoot them but they can't shoot you, you have the upper hand.

User avatar
VileAce
Site Admin
Posts: 1073
Joined: April 6th, 2017, 1:00 pm
Location: North Carolina

NAK Command

NAK Tac

NAK Elite

NAK Donor

October 29th, 2018, 5:07 pm

Did you delete the mission cache :

Code: Select all

"%localappdata%/Arma 3/MPMissionsCache" 
and delete all files.

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users